Aszódi: A Népszabadság hazudik

gazdaság
2014 december 04., 12:30
comments 79

A Népszabadság szerdán a kormány paksi bővítéssel kapcsolatos kommunikációjában beállt fordulatról írt, meglebegtetve, hogy Aszódi Attila, a bővítésért felelős kormánybiztos szavai és az új törvénymódosítások szerint az új reaktorok orosz kézbe is kerülhetnek. A válasz.hu kérte Aszódit, hogy reagáljon a Népszabadság cikkére. A kormánybiztos ezt írta: „A Népszabadság cikke valótlanságokat ír, (röviden hazudik). A tegnapi előadásban nem beszéltem arról, hogy orosz tulajdonba kerülne az erőmű, és sosem merült ez fel. Nem gondolkodunk ilyen megoldásról.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.