A spanyol Getafe vezetői szeretnék, ha román edzőjük elmenne Kínába, mert akkor végre lenne pénzük

sport
2014 december 17., 14:54

A spanyol élvonalban szereplő klub vezetése azt szeretné, ha Cosmin Contra, a labdarúgócsapat vezetőedzője elfogadná a kínai Guangzhou ajánlatát, így a nehéz anyagi helyzetben lévő klub komoly bevételre tenne szert.

A 39 éves román szakember elmondása szerint Kínában körülbelül ötszörösét kapná jelenlegi fizetésének. Emellett a Getafe is jelentős összeghez jutna, és Contra két év múlva visszatérhetne Spanyolországba.

A játékosként 73-szoros válogatott Contra márciusban vette át a Getafe irányítását, amely vezetésével megmenekült a kieséstől. A csapat jelenleg 13. a Primera Divisiónban, legutóbb szombaton gól nélküli döntetlent ért el a Barcelonával szemben.

A kínai klubtól november középén távozott a svéd Sven-Göran Eriksson. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.