Orbán Ráhel: Férjemmel saját erőnkből boldogulunk

politika
2014 december 18., 17:00
comments 1599

A miniszterelnök lánya Lausanne-ból írt a Facebookra nyilvános posztot arról, hogy mit ért el, miután, mint írja: „ellenzéki pártok és politikusok rajtam keresztül intéztek támadást Édesapám, Magyarország miniszterelnöke ellen”. Ami kiderült belőle:

  • Orbán Ráhel 25 éves
  • Férjével önálló családjuk van, saját lábukon állnak, saját erejükből boldogulnak, saját életüket élik
photo_camera Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvője (Fotó: MTI / Burger Barna)
  • Közgazdász diplomája van, több mint 3 évet dolgozott a szállodaiparban és az idegenforgalom egyéb területein, 4 idegen nyelvet beszél
  • Most tanul, a jövőben a munkája és a családja mellett is tanulni fog
  • Hisz abban, hogy egy családcentrikus nő is lehet sikeres a szakmájában, és abban is, hogy van értelme az élethosszig tartó tanulásnak
  • Nem foglalkozik pártpolitikával, de hisz az apja munkájában, és hogy Magyarország nagy lehetőségek kapujában áll

Mint írja, Orbán Viktor azt tanította nekik, hogy „sohase azt kérdezzem, mit tesz értem a hazám, hanem, hogy én mit tehetek a hazámért”. Ez az idézet egyébként John F. Kennedytől származik. Orbán Ráhelt, mint írja, ebből a meggyőződéséből a nemtelen támadások sem billentik ki.

Itt a teljes poszt, amiben vizsgaeredményeiről is beszámolt:

orbán ráhel facebook

Orbán Ráhel egyébként azért Lausanne-ból írta meg, hogy saját erejéből boldogul, mert ott tanul tovább, ahol kb. 15 millió forintos a tandíj. Tiborcz István pedig a Közgép egyik leányvállalatánál dolgozott önerőből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.