Vona Gábor antiterrorista szakpolitikai egyeztető fórumot javasol

Terrorizmus
2015 január 09., 09:49
comments 268

Ami a Jobbik szerint parlamenti frakciókból állna, és Vona Gábor szerint ezen a magyar katonák ázsiai hadszínterekről történő hazahívását, a halálbüntetés visszaállítását és a bevándorlással szembeni záró toleranciát javasolnák. A pártelnök szerint a „barbár és aljas” párizsi terrorcselekmény idővel akár Magyarországon is megismétlődhet, ezért az országnak részletes cselekvési tervre van szüksége. Vona szerint fontos tisztázni azt is, hogy Európa a terrorizmussal és nem az iszlám vallással, illetve kultúrával áll szemben. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.