Juhász: Nehogy ön vonuljon börtönbe Rogán helyett!

Budapest
2015 január 15., 11:30
comments 416

Juhász Péter csütörtök reggel a belvárosi közgyűlésben lemondott bizottsági helyéről, majd átadott egy 14 oldalas feljelentést Szentgyörgyvölgyi Péter polgármesternek. Juhász - mielőtt kiviharzott az ülésről - figyelmeztette a polgármestert, hogy most már nem Rogán Antal, hanem az ő nevével futnak a belvárosi ingatlanok áron aluli értékesítései. És hogy Rogán Antallal szemben neki nincs mentelmi joga.

Juhász példának hozta fel a déli Klotild-palotát, aminek az eladása már az új polgármester hivatali idejére esett. A palotát négyzetméterenként 180 ezer forintért adták el egy török befektetőnek, miközben Juhász szerint az ország egyik legértékesebb ingatlanáról van szó. Hasonló kaliberű palotákat kétmillió feletti négyzetméteráron lehet értékesíteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.