Szerelem az M6-os autópályán

életmód
2015 február 17., 08:38
comments 45

Segítsetek nekem megtalálni azt a jóképű pasit, akivel ma reggel 8 és 9 óra között az M6 autópályán úgy Százhalombatta környékétől kergettük, kerülgettük, előzgettük egymást. Sajnos Szekszárd környékén elhagyta az autópályát, de elég hirtelen történt és nem tudtam annyira lefékezni, hogy utána kanyarodjak.

Fehér színű, (nem tudom leírhatom-e:) [redacted]- val volt, rendszáma első két betűje: [redacted], a számok: [redacted]. A rendszám harmadik betűjére nem emlékszem pontosan. Én fehér Opel Corsa-val voltam, a rendszámot nem írhatom, mert céges kocsi. Lehajtás előtt nyomott egy elakadásjelzőt, gondolom így köszönt el.

Én viszont nagyon szeretném megtalálni Őt.

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.