168 milliót spórol Fábryn az MTVA

media
2015 március 04., 05:56
comments 84

Ment a huzavona és az oda-vissza beefelés Fábry Sándor műsora körül, de csak sikerült megállapodni.

A Bors tudta meg a szerződés részleteit, eszerint

„az MTVA és a TRISO PRODUKCIÓ Kft. 2015. december 31-ig szerződött a Fábry című műsor elkészítésére. A megállapodás alapján 16 epizódot kell elkészítenie a TRISO PRODUKCIÓ Kft.-nek, amelyek egyenként 74 perc hosszúak lesznek. A műsorszámok ellenértéke darabonként 17 000 000 Ft + áfa.”

Korábban három évre szerződtek, adásonként 22 millióért, szóval éves szinten 168 milliót spórol az MTVA az új szerződéssel. Fábry Sándor szintén megszólalt a lapnak, szerinte ki tudják gazdálkodni a színvonalas műsort ennyiből is, bár a Millenáris helyett kénytelenek beköltözni az MTVA stúdiójába.Megszorítások ide vagy oda, azért annak örülünk, hogy Gundel Takács Gábor és Rákay Philip után nem Fábry Sándor a harmadik áldozata a nagy MTVA racionalizálásnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.