https://img.444.hu/provokatorok.jpg

Itt a lehetőség, hogy a Fidelitas házmestere legyen. Ha provokátort lát, jelentsen!

életmód
2015 március 18., 10:22
comments 715

Csodálatos Fidelitas közleményt hozott le az MTI, szó szerint átvesszük:

A Fidelitas "provokátorfigyelő" csapatot alakít - közölte a Fidesz ifjúsági társszervezetének elnöke szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón. "Nem szeretnénk, ha a baloldal hétvégihez hasonló húzásaiból hagyomány lenne" - mondta Böröcz László, utalva a március 15-i állami ünnepségen történtekre.

"Provokátorfigyelő" csapatuk megalakítását azzal indokolta: "mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni" mások rendezvényét. A Fidelitas vezetője arra kért mindenkit, "aki provokátorokat ismer fel", küldje el nevüket, képüket a

provokatorfigyelo@fidelitas.hu

címre, ők pedig közzéteszik.

marc15-sosavasbacsi2

Böröcz László ezt "tudásbővítő, ismeretterjesztő" szolgáltatásnak nevezte. Koncz Zsófia, a Fidelitas országos alelnöke is arról beszélt, hogy vasárnap a március 15-i állami megemlékezésen provokátorok jelentek meg, "civilnek állították magukat, de valójában szélsőséges, baloldali pártaktivisták voltak". Szavai szerint ezek az emberek "ordibálásukkal, sőt tettlegességig fajuló agresszivitásukkal" több tízezer család békés ünnepét akarták tönkretenni.

Ez a viselkedés méltatlan az ünnephez és a magukat normálisnak tartó baloldali pártokhoz is fogalmazott.

A provokatorfigyelo@fidelitas.hu emailcím majdnem akkora királyság, mint a legendás nyugdijaspanasz@kdnp.hu.

Böröcz "öttrafikos" László a sajtótájékoztatón megjegyezte, hogy az ilyen típusú „tudásbővítő és ismeretterjesztő” szolgáltatás nem új műfaj, ezzel az eszközzel élt korábban a cink.hu, a 444.hu, illetve az atlatszo.hu is.

Fogalmunk sincs a bőszen házmestertempózó pártszolga mire célozgat itt a portálokkal kapcsolatban, egészen biztos, hogy a 444 - és legjobb tudomásunk szerint az Átlátszó és a Cink - soha sem szólított fel senkit arra, hogy "jelentsen" valamit, ahogy a hozzánk érkező személyes adatokkal sem tervezünk visszaélni. Böröcz László összetéveszt minket a Kuruc.infóval. A provokátorfigyelőnek amúgy Facebook oldala is indult, érdemes reppenteni a like-ot, mert parádés tartalom és magasröptű kommentcsata várható.

Az első remek plakát el is készült:

photo_camera Provokatorfigyelő. Forrás: utilitywarrior

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.