Kövér: "Én a vasárnapi zárva tartást is a jó intézkedések közé sorolom"

POLITIKA
2015 március 30., 18:04
comments 241

Szóval Kövér László házelnök a VS szerint Tapolcán, a kampányban beszélt arról, hogy mostanában mit csinált jól a Fidesz, és mit rosszul. Nem fogják elhinni, de Kövér szerint az

intézkedések rendben vannak, csak a kommunikációval van baj.

Én ezt az éleslátást szeretem Kövér Lászlóban, hogy ő nem ugyanazt a hülyeséget mondogatja, mint a többi politikus, hanem amit tényleg gondol, legyen bármilyen újszerű megközelítés.

Szóval Kövér szerint

nem magyarázták el elég jól, hogy miről szól a vasárnapi zárva tartás

ami nem egy katolikus összeesküvés, hogy templomba kényszerítsék az embereket. Szerinte arról van szó, hogy ezzel nyertek százmilliárd forintot a magyar családi vállalkozásoknak, mert ugye most a gonosz multik helyett majd ott vásárolnak be az emberek.

És ebben tényleg lehet valami.

Most olyan magyar családi vállalkozásokra kell itt például gondolni, mint mondjuk ez a szép nagy CBA a Fény utcai piacon. Ahol a többi kis magyar családi vállalkozás nem nyit ki vasárnap a piacon, de a szupermarket igen. Nagy szerencse, hogy például ezt a családi, kézműves kis üzletet a magyar állam törvényekkel óvja meg attól, hogy piaci körülmények között kelljen versenyeznie, hogy a pár méterre működő gonosz, idegenszívű Spar megfojtsa, mielőtt még rendesen ki tudná nőni magát.

fenypiac2

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.