Új távirányítód: 1: M1, 2: M2, 3: Duna TV, 4: M4 Sport, 5: Duna World, 6: M6, 7: M3, 8: M5

Média
2015 május 18., 14:40
comments 195

A július 1-én életbe lépő új médiatörvény csak azt írja elő, hogy ettől kezdve a tévéműsor-terjesztők kötelesek a közszolgálati csatornákat az első csatornahelyekre tenni, az MTVA viszont most egy ajánlást tett közzé azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen sorrendet szeretnének.

Azt, ami a címben szerepel.

M3 és M5 nem lesz minden terjesztőnél kötelezően - bár valami azt súgja, hogy a legtöbb háztartásból elérhető lesz -, az M5 és az M6 pedig csak 2016-ban indul.

ENNÉL IS SOKKAL FONTOSABB HÍR, hogy az M4 sportcsatorna indulásával ők kapják a teletext 444-es oldalát, a Duna World pedig elköltözik onnét az 555-re. (Origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.