Hát mit képzel már magáról ez a csaj, hogy ilyen szoknyában megy utcára?!

diy
2015 július 07., 11:08

Az elmúlt pár napban a Tumblren többször is szembe jöttek képek egy ázsiai lányról, aki rövid, világítós szoknyában mászkál egy városban.

Két három fotó, aztán fejtegetés, hogy mi lehet ez.

Biztos pornós. Biztos valami extrém szexuális segédeszközt, színes segglámpát reklámoz, ilyesmik.

Egyébként ezekkel sem lenne semmi baj, de tegnap aztán meglett a galéria többi képe is. Például ez.

Szóval a lány nem pornós, hanem mérnök. Nem színes segglámpát reklámoz, hanem a saját készítésű, programozható világítós szoknyáját próbálgatja.

Nem nehéz felvenni vele a kapcsolatot, SexyCyborg néven fent van Redditen. Beszéltünk is vele. Kínában él, Shenzhen városában, és saját bevallása szerint nagyon szereti a magyar kaját.

Az történt, hogy zenei fesztiválokon látott világítós ruhákat, és nagyon megtetszett neki a dolog. Elhatározta, hogy ő is csinál magának valami hasonlót.


Tervezett egy speciális övcsatot, aztán kinyomtatta egy 3D nyomtatóval.

Ebbe rakta bele az akkumulátort és a bluetooth-on keresztül telefonnal irányítható vezérlőt.

Összerakta a led lámpákat.

Aztán belevarrta őket a szoknyája szegélyébe.

Elég sokat kellett szöszölni vele.

A végén összekapcsolta a telefonjával.

Azt mondja egyébként, hogy a legritkább esetben zaklatják a külseje miatt. Az a tapasztalata, hogy a kínai férfiak inkább az ártatlan, kislányos külsejű nőkre buknak, aki férfiakat akar felszedni, az ennek megfelelően öltözik, szóval neki ebből még sosem volt problémája.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.