Kitiltotta a 7 év alatti gyerekeket az étterméből, sosem ment még ilyen jól a biznisz

életmód
2015 július 30., 15:48
comments 926

Liam Flynn egy francia-olasz éttermet visz Ausztráliában. Három hete elég nagy botrány lett belőle, hogy egy hisztériázó, zokogó kisgyerek szüleit megkérte, hogy vigyék ki a gyereket az étteremből, míg lehiggad, mert zavarja a többi vendéget.

A történet kikerült a Facebookra, és egy darabig úgy nézett ki, hogy Flynn Ausztrália leggyűlöltebb embere lesz. Az éttermes viszont még rá is húzott egyet a dologra, és bejelentette, hogy kitiltja a hét év alatti gyerekeket az étterméből.

A Facebookon az étterem azzal magyarázta a dolgot, hogy ha az ember elviszi a férjét / feleségét mondjuk a házassági évfordulón egy romantikus vacsorára, vagy bármilyen fontos eseményt ünnepleni, akkor bizony őket zavarhatja, ha a mellettük lévő asztalnál egy kisgyerek üvölt.

Ebből persze még nagyobb botrány (és publicitás) lett a Facebookon, csoportok alakultak az étterem bojkottjára, Flynn kapta a fenyegető leveleket.

Viszont ami az étteremnek ennél valószínűleg fontosabb, hogy a gyerektilalom után első hétvégén minden bevételi rekordjukat megdöntötték, az vendégek tovább maradtak és többet költöttek mint korábban. (Business Insider)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.