10 év után ismét világbajnok Cseh László

sport
2015 augusztus 05., 14:59
photo_camera AFP PHOTO / MARTIN BUREAU

2005-ben még 400 vegyesen nyert, most 200 pillangón tudott győzni a kazanyi vébén. Az elmúlt évtizedben olimpiai és világbajnoki ezüstök és bronzok tömkelegét gyűjtötte be, de az arany egyszer sem tudott összejönni. Hétfőn egyébkén már Kazanyban is nyert egy bronzot 50 pillangón.

A szerda délutáni döntőben Cseh élete egyik legjobb éredményét úszta, és bár a hajrára iszonyatosan elfáradt, végül mégis ő osztotta be legjobban az erejét. 150-nél még fél másodperc előnye volt, ebből a célra két tizedmásodperc maradt.

Hosszú Katinka 200 vegyesen szerzett aranya után ez a magyar küldöttség második aranyérme a 2015-ös vébén. Hosszú egyébként szerdán egy ötödik helyet is szerzett a 200 gyors döntőjében.

A 444 munkatársai lélegzetvisszafojtva szorítottak a világbajnoknak:

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.