Valami nem stimmelt Melony főztjével. Már két serpenyőt is kidobott, és a mosogatógépet is le akarta cserélni, mire rájött, mi a gond

gasztronómia
2015 augusztus 07., 05:09

Egy nap Melony Jackson furcsa ízt vett észre a konyhájában főzött kajákon. Az íz nem akart múlni, egy csomó kajában vissza-visszatért, a nő ezért elkezdte keresni a forrását. Mivel semmi rendkívülit nem talált, arra gyanakodott, hogy a serpenyőivel lehet valami gond, ki is dobott kettőt.

De a furcsa íz megmaradt.

Melony már azon gondolkodott, hogy új mosogatógépet vesz, de egy barátja megmentette:

elmondta neki, hogy napokon keresztül olívás tusfürdőt használt olívaolaj helyett a sütéshez.

Az Yves Rocher olívás tusfürdője valóban teljesen úgy néz ki, mint az olívaolaj, és nagy betűkkel rá is van írva, hogy olívaolaj, bár ez ugye csak az illata.

yves-rocher-olive-oil-shower-gel

 

Melony posztolta a történetét a Facebookra is.

„Nem az enyém a Hét Szakácsa-díj!”

- írta. Hát, tényleg nem az övé, de a posztja hatalmasat pörgött a Redditen, nem kell mosogatógépet cserélnie, és valószínűleg nem is lett komolyabb baja az elfogyasztott tusfürdőtől. Ezek a pozitívumok. (via Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.