Istenem, bárcsak macskaalakúra sütött tükörtojást reggelizhettem volna!

életmód
2015 szeptember 30., 03:04
comments 36

Én viszonylag kedélyesen szoktam ébredni, már ha nem háromnegyed ötkor szólal meg a vekker, de vannak a családomban olyanok, akikhez a harmadik kávéjukig jobb, ha nem is szólok. Na, őket biztos jobb kedvre derítené, ha ébredés után, még csipás szemmel a tányérjukra nézve ez várná őket - már amennyiben nem undorodnának a lágy sárgájától, de ez most mellékes:

Igen. ez egy macskafej tükörtojásból.

Ha valami, hát ez tényleg hiányzott a világból! Szerencsére a megállíthatatlanul fejlődő kommunikációnak hála mára olyan csodálatos kezdeményezések is a rendelkezésünkre állnak, mint a Kickstarter, így a zseninek, aki végre hajlandó kitölteni ezt az űrt, elég volt csak két prototípust készítenie, hogy máris elkezdhesse gyűjteni az adományokat a megvalósításhoz, így remélhetőleg már csak hetek, legfeljebb hónapok kérdése, és minden háztartásban

cuki cicafej-tükörtojások várhatják a mogorván ébredőket!

Eddig már 1500-an rendeltek belőle, így a feltaláló Egg Addictionnek pillanatok alatt sikerült összegyűjteni a megcélzott 5000 dollár nyolcszorosát, és még 44 napig tart a kampányuk. Aki nem akar kimaradni a buliból, november 13-ig adhat 12-55 dollár közti összeget - a nagy adakozók ajándék törpemintákat is kapnak, mondjuk fürjtükörtojáskészítéshez. (Via The Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.