Szuper volt a randim azzal a csajjal. Szerinted ráírhatok már ma este?

életmód
2015 november 08., 16:35
comments 671

Ott van kitéve a telefon az asztalra. Egy órája lefordítottad. Próbálsz dolgozni, de nehezen megy. Percenkét ránézel. Írt már? Mikor ír már? Miért nem ír már? Van térerő? Végre megrezdül.

...

Csak anyád az, hogy ne felejts el bejelentkezni az orvoshoz.

:((((((

Ennél is nehezebb azt belőni, hogy neked mikor kell reagálni. Végre rád ír, akkor rögtön válaszolsz? Ki kell várni? És az első randi után? Még hazafelé menet a buszról? Csak másnap délelőtt?

Nehogy ilyeneken menjen el a meccs!

A txtwar ezekre a dilemmákra próbál megoldást adni.

Az ember válaszol egy pár kérdésre, megadja a nemét, hogy mennyire tarja vonzónak saját magát, mennyire azt, akit kinézett, mikor volt kommunikáció legutóbb, és a válaszok alapján az algoritmus kiköpi, hogy mikor kell legközelebb írni.

Az oldal készítője, Albert Chang adatelemzéssel foglalkozik, és egy ponton tele lett vele a töke, hogy minden ismerőse őt cseszteti, hogy mikor lehet válaszolni egy SMS-re. Ezért a saját tapasztalatai és némi kutatás alapján írt egy programot, ami megmondja a választ.

A dolog nem nagyon bonyolult, kb. az van, hogy minél jobban nézel ki, és minél kevésbé izgat a másik, annál hamarabb lehet írni, ehhez képest ha találkozol álmaid nőjével, és eddig 1 másodperc alatt válaszoltál neki minden üzenetére, akkor érdemes várni egy kicsit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.