Szanyi Tiboron mulat ma este a magyar Tumblr

életmód
2015 november 19., 19:54
comments 95

Nem nagyon emlékszem olyan szórakoztató threadre, mint ami ma este alakult a Tumblren.

Minden azzal kezdődött, hogy egy lány (nem ismerem) közepesen hosszan megírta, hogy ő harsány típus, ami a szívén, az a száján, de szeretne szendébb lenni, mert a srácok mindig azok mellett kötnek ki. Vagy valami ilyesmi.

Van sok ilyen poszt a Tumblren minden nap, fiúk és lányok szomorkodnak, hogy nem úgy alakul a magánéletük, ahogyan szeretnék. Nincs ebben semmi különös.

Az viszont szerintem még sosem fordult elő, hogy Szanyi Tibor, szocialista Európai Parlamenti képviselő is bekapcsolódott volna a beszélgetésbe.

"Mert attól tartok, nem magad vagy, hanem egy szerepet játszol."

Ezt írta a politikus, abszolút benne maradva az érzelmes, párkapcsolatos narratívában.

Ezután többen elkezdtek Szanyival a politikáról beszélgetni.

Aztán jött ez:

http://dickmuff.tumblr.com/post/133542452333/szeretnék-egyszer-én-lenni-az-a-lány

Innentől kezdve pedig az eredeti párkapcsolatos-érzelmes izéből semmi sem maradt, viszont Szanyi és az ismeretlen egyre keményebben osztják egymást.

  • Seggfej!
  • Bugyigombóc!
  • Alkoholista
  • Anyád!

Nézzék, még tart!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.