Véget ér egy korszak: megszűnik a Buci Maci és a Bravo Girl is

Tbg
media
2015 december 01., 11:38
comments 74

Igazít egyet portfólióján a Mediaworks, és nem adja ki tovább két ifjúsági lapkiadványát, a Bravo Girl!-t és a Bucit Macit.

Pedig a Buci Macinak ilyen jó reklámja volt régen:

A Mediaworks tájékoztatása szerint nem hosszabbítják meg a licencszerződést a Bravo Girl magazinnal sem, és megszűnik a Bravo-birodalom magyar honlapja, a neon.hu is.

Megmarad viszont a sima Bravo, ami több teret enged a popzenének és úgy általában a fiatalságnak, ez marad a Mediaworks egyetlen ifjúsági kiadványa. 

A Bravo Girl! a lányokra fókuszált, így a szépészeti trükkök és tippek mellett több szó esett a spéci női problémákról is (pl. menzesz!), legalábbis több, mint a sima Bravo legendás Szex, szerelem, gyengédség rovatában. 

A Girl! 1997 óta volt jelen a magyar piacon, magyar lányok ezreinek segített felnőni, megismerni a szerelmet, a sminkelés alapvetéseit, hogy a pettingről már ne is beszéljünk.

Ha Neked is maradandó élményt adott a lap, esetleg jó tanáccsal segítette a zűrös pubertáskorod, írd meg nekünk a megiromKUKAC444.hu címre! 

A Mediaworks adja ki a Népszabadságot, a Nemzeti Sportot, a Világgazdaságot és rengeteg regionális napilapot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.