A Rogán család Hajdú Péterék karácsonyi fotóját másolta

karácsony
2015 december 27., 11:12
comments 478

Aki nagyon nem akarta, még az is látta már a Rogán család szokásos közös képét karácsony alkalmából:

Áldott Karácsonyi Ünnepeket!

Posted by Rogán Antal on Thursday, December 24, 2015

Csakhogy nagyon úgy tűnik, hogy ez a bohókásan meleg családi póz nem is annyira rogános, hiszen Hajdú Péterék ugyanaznap, csak már délelőtt valami hasonlóval álltak elő:

Áldott, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!🌲󾔒󾌵

Posted by Hajdú Péter on Thursday, December 24, 2015

A találat Sanyiabagyoly érdeme, aki szerint ha jobban megnézzük, láthatjuk, hogy még a padló is ugyanaz, csak a fa változik. Tehát lehet, hogy ugyanott, ugyanakkor intézte el a két barátnő, Rogán Cecília és Sarka Kata a karácsonyi családi fotózást.

http://sanyiabagoly.tumblr.com/post/136034623351/ugyanaz-a-padlo-talan-veletlen-nem-hiszem

Rogánné egyébként keresztény-polgári módon karácsony második napján stílusosan a Badgirlz barclubban verette – derült ki Kaminski Fanny (Orbán Viktor Facebook-oldalának kezelője) Facebook-posztjából.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.