A Kubatov-titkár, a Fradi-kommunikátor és a népszavazós néni piercinges kísérője mind együtt érettségiztek a fideszes polgármester osztályában

POLITIKA
2016 február 24., 09:54
comments 230

A 2003-ben végzett évfolyam a Pál Apostol Katolikus gimnáziumban elég érdekes osztály volt, derült ki az Index cikkeiből. A segítség kedvéért bejelöltük őket érettségi tablóképükön.

Az osztályfőnök Riz Levente, aki most a XVII. kerület fideszes polgármestere.

Ebbe az osztályba járt

aki a keddi, Nemzeti Választási Irodában történt támadás kulcsszereplőjének tűnik: ő volt az a piercinges fiatalember, aki néhány Fradi Securitynek dolgozó meglett ember árnyékában a blokkolókészülékhez segítette Erdősi Lászlóné vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kérdését, másodpercekkel az MSZP-s Nyakó István előtt, majd az idős nénivel együtt szótlanul távozott.

Őrület!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.