Dübörög a habonyista kormánypropaganda a TV2-n

media
2016 március 01., 17:59
comments 643

Nem rövid, három perces karaktergyilkolós szegmensben foglalkozott a TV2 a Teleki Blanka gimnázium igazgatójával, Pukli Istvánnal a kedd esti hírműsorában.



Ismertetik benne Deutsch Tamás Facebook-os üzenetét, megszólal benne a Fidesz-KDNP egy képviselője, MSZP-kötődéssel vádolják meg az Klik ellen tiltakozó iskolaigazgatót, felhozzák Zuschlag Jánost is. Sőt, maga a Tények riportere is azzal vezeti fel a klippet, hogy Pukli "politikai" üzenetet küldött.

A TV2 Andy Vajna - Habony Árpád - Szalai Vivien alatti eltolódásáról itt írtunk részletesebben. Pukli István nemrég bejelentette, hogy minden eddiginél nagyobb tüntetést szerveznek március 15-re.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.