A Magyar Nemzet szerint Áder János nem fogja aláírni a közvagyon ellopását elrejtő MNB-s törvényt

POLITIKA
2016 március 02., 10:47
comments 185

Simicska Lajos lapjának értesülései szerint a köztársasági elnök vissza fogja dobni a kedden, különleges eljárásban elfogadott törvényt, ami ellehetetlenítettené a jegybankból a jegybank alapítványaiba pumpált milliárdok sorsának ellenőrzését, mivel az

elveszíti közvagyon jellegét. 

A törvénymódosítást, amit a fideszes Bánki Erik nyújtott be, és Orbán Viktoron meg Lázár Jánoson kívül majd minden fideszes képviselő megszavazott (igaz, egy nappal korábban még azt sem tudták, miről van szó), kritizálta az adatvédelmi hatóság elnöke, Péterfalvi Attila is, aki szerint a módosítás nem állja ki az alkotmányosság próbáját. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.