A tervezettnél 700 millióval lesz drágább a Mészáros Lőrincék által felújított Nemzeti Lovarda

POLITIKA
2016 március 24., 13:32
comments 197

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő írta ki a tendert, csütörtökön pedig fel is bukkant az eredménye az uniós közbeszerzési értesítőben, mely szerint a Keleti közelében lévő Nemzeti Lovardát a Várkert Bazárt is felújító West-Hungária Bau Kft. és a Mészáros Lőrinc, valamint felesége és lánya tulajdonában lévő Fejér-B.Á.L. Zrt. alkotta konzorcium újíthatja fel. 

A Nemzeti Lovarda látványterve

Az utóbbi céget Mészárosék tavaly alapították, 5,1 milliós kezdőtőkével. 

A két vállalat 2,5 milliárd forintért végzi el a munkálatokat, pedig az eredetileg becsült értéke még 1,8 milliárd forint volt. 

Elég jó napja van amúgy az Orbán Viktor-közeli polgármesternek, az is csütörtökön derült ki, hogy Mészáros a vasútbizniszen is nyolcmilliárdot kaszálhat egy másik cége révén. (via TED/index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.