Pintér szerint nem a terrorelhárítás gondja, hogy 2-es terrorkészültség mellett rabolhattak ki egy bankot az ország egyik legforgalmasabb pontján

Terrorizmus
2016 március 24., 09:29
comments 183

Czinkóczi Sándor kollégánk megkérdezte Pintér Sándort a mai sajtótájékoztatón, hogy hogy történhetett meg, hogy 2-es terrorkészültség mellett kiraboltak egy bankot az ország egyik legforgalmasabb pontján, a Blaha Lujza téren, és még nincsenek meg a tettesek.

Pintés Sánor azt mondta: ez nem terrorcselekmény, ez közönséges bűncselekmény. A belügyminiszter szerint a rablások esetében több mint hatvan százalékos a felderítés, és biztos benne, hogy a mostani rablójat is el fogják kapni.

Pintér – aki azt is mondta, hogy nem pontosan érti a kérdést – a hazai terrorelhárítást ért kritikákra azt is mondta, hogy nem történt még terrortámadás Magyarországon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.