Lehaltak a kormányzati weboldalak

INTERNET
2016 április 02., 12:54
comments 62

Valamiért nem elérhető a kormány.hu weboldal több netszolgáltatónál sem. Gyors körkérdés alapján a szerkesztőség tagjai közül egyedül Horváth Bence jelezte, hogy nála bejön az oldal, neki Telekomos nete van. A UPC, a Digi netéről vagy Vodafonos mobilnetről azokban nem jön be az oldal.

A Kettős Mérce azt írja, hogy az összes kormányzati weboldal behalt, de ez tutira nincs így, én most néztem és a NAV oldala például gond nélkül bejön. Persze az is biztos, hogy ha majd szép lassan elkezd lekapcsolódni az internet, akkor a NAV-é lesz az utolsó magyar oldal, ami leáll.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.