Itt tart most az Andy Vajna-féle TV2

Média
2016 április 08., 18:12
comments 408

A 24.hu szúrta ki, hogy az állami hitelből felvásárolt, majd gőzerővel fideszesített kereskedelmi tévénél milyen magasságokig sikerült eljutni mostanra. 

Horváth Szilárd időjárás-jelentésében arra a poénra építette fel bejelentkezését, hogy szél = fingás, és ezt alátámasztandó öblös finghangokkal foglalta össze mindezt. 

Semmi bajunk az alsós alpári humorral amúgy, de annak a jó pár milliárd adóforintnak, amit ebbe a tévébe tolnak bele hirdetésként, lehet hogy lehetne okosabb helyet is találni. 

Update 1: Péntek estére a felvétel eltűnt a TV2 honlapjáról, de egy fingást kedvelő felhasználó feltöltötte a Youtube-ra:

Update 2: Kasnyik kollégám külön megkért, hogy emeljem ki még egyszer, Vajnáék a TV2 megvásárlásához többek között az állam külkereskedelmének felpörgetésére kitalált Eximbanktól kaptak hitelt. Az Eximbank működéséről itt írtunk hosszabban, érdemes elolvasni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.