Megmentették a három hajótöröttet, akik pálmafákból rakták ki a homokon, hogy HELP

külföld
2016 április 09., 20:53
comments 126

Az amerikai partiőrség és a haditengerészet segítségével sikerült megmenteni azt a három férfit, akik a lakatlan Fanadik szigeten rekedtek a Csendes-óceánon. Egészen pontosan itt:

link Forrás

A hajótöröttek bárkáját egy nagy hullám borította fel éjjel, a baleset után pedig két mérföldet kellett úszniuk a szigetig, ami a világon minden lakott területtől iszonyatosan távol esik.

A férfiak már három napja voltak a szigeten, amikor az amerikai haditengerészet egyik, Japánban állomásozó tengeri járőrgépe repülés közben észrevette a hatalmas HELP (segítség) szót, amit a hajótöröttek pálmafákból raktak ki a sziget parti részén.

A japán légibázis jelezte a dolgot az amerikai partiőrségnek, ők pedig a Guam-régióért felelős egységüket riadóztatták. (CNN)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.