Lövöldözésig fajult két család közötti vita Jászapátin

bűnügy
2016 április 22., 05:24
comments 94

Csütörtök kora este egy családok között kipattant vita miatt négy férfi jelent meg, egy jászapáti háznál, akik tőrrel és lőfegyverrel felszerelkezve akarták tisztázni a kialakult helyzetet. Fenyegetőzni kezdtek, a veszekedés az utcán is folytatódott, mire az egyik házban lakó férfi egy karddal támadt rájuk.

A küzdelem során több lövés is eldördült. A mentőknek a helyszínről egy férfit kellett elszállítaniuk, aki a kezén vágásos sérülést szenvedett. A Jászberényi Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást a négy jászapáti lakos ellen. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.