Schmuck Andor még a saját nevét is felvésette barátja sírjára

GYÁSZ
2016 április 28., 09:19

Sir Schmuck Andor és Sir Pánczél Zoltán barátsága örök, itt a bizonyíték.

Sir Pánczél Zoltán Tibor 2013 januárban hunyt el. Pánczélról hivatalosan azt lehet tudni, hogy temesvári vállalkozó, Magyarország tiszteletbeli konzulja, a Fornetti-termékek romániai forgalmazója volt, vadászott szerte a világban és ismerősei körében híres volt fénykép- és filmgyűjteménye. Emellett a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP), a Szuverén Ciprusi Lovagrend és az Ordo Hungariae nagykereszt lovagja, a Rendi Állam gazdasági minisztere volt. Temetésén Sir Mága Zoltán hegedült.

A beszámoló szerint már itt is eljátszották a My way-t, „a különleges síremléken a szabadkőműves jelképek alá ezt vésték: Dr. Pánczél Zoltán Tibor – Máltai lovag. A csodaszép márványra még egy igazán találó, rá jellemző latin mondatot írtak:„Non sunt ex...” azaz „Itt sem nyugszom...”.

Ide került Schmuck Andor neve is. Az örökfenegyerek minden hónapban el is megy a sírhoz.

Az állandóság és állhatottság top 10 videója:

2016. április

 

2016. március

link Forrás

2016. február
link Forrás

2016. január
link Forrás

2015. december
link Forrás

2015. november

??????

2015. október

link Forrás

2015. szeptember

link Forrás

2015. augusztus

link Forrás

2015. július

link Forrás

2015 június

link Forrás

Bónusz, Schmuck maga mywayezik Frank Sinatra emlékére

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.