IFÁ-t talált egy kajakedző a Dunában

közlekedés
2016 május 12., 07:56
comments 111

Éppen kajakedzést tartott szerdán Németh Balázs a Mosoni-Dunán a Győri Vízisport Egyesület versenyzőinek, amikor a 7. folyamkilométernél meglátott valamit a vízben.

Hát nem egy IFA volt az?

Dehogynem.

A teherautót kihúzták a vízből, de arról senkinek fogalma sincs, hogyan kerülhetett oda.

link Forrás

(Kisalföld.hu)

FONTOS UPDATE: Rafkós vidéki szakértők Szily kolléga ismeretségi köréből a következőképp rekonstruálták a történteket: "Szinte tuti, hogy ez egy szippantóskocsi. A tulaj illegálisan a Dunába engedte a teljes szarrakományt, ahogy ezek a gecik szokták, de nem húzta be a féket a betonrámpán és belegurult. Mivel beeresztette a szart a vízbe, a tartálya üres volt, ezért maradt fent lebegve és nem merült fenékig." A konteóért szerkesztőségünk természetesen nem vállal felelősséget, de felettébb plauzibilisnek tűnik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.