A büdös életben nem mondod meg, hogy ez micsoda

Budapest
2016 május 25., 16:58
photo_camera MTI Fotó: Kovács Anikó

A képen a szerdán a budai a Savoyai-teraszon felavatott, a budai Vár rekonstrukcióját célzó Nemzeti Hauszmann Terv Információs Pont látható. L. Simon László az átadón azt mondta, a pavilon a lakosság és a turisták folyamatos tájékoztatását egyaránt szolgálja.

L. Simon szerint az információs pont egyrészt állandó tartalmakat kínál magyar és angol nyelven a Vár történetéről, a Várkert Bazárról, a Karmelita Kolostorról, a Főőrségi épületről és a Szent István-teremről, amelyet 2018-ban szeretnének átadni. Másrészt a monitorokon

különböző információkkal, például a www.hauszmannterv.hu tartalmával,

ismert művészek, közéleti emberek, az itt élők közreműködésével készült kisfilmekkel bemutatja, mit jelent a Vár, illetve annak megújulása.

NA MI VAN, VEDD A CIPŐD, TAKARODJ A NEMZETI HAUSZMANN TERV INFORMÁCIÓS PONTBA!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.