A Liszt Ferenc reptéren tudják, milyen egy luxus zalahúsos szendvics

ÉLET
2016 június 29., 12:46
comments 531

A világon minden nagy reptéren van ilyen prémium váró, ahol a bizonyos utasok (akiknek business class jegye van, akik nagyon gyakran repülnek, akik fizetnek valami tagsági díjat, stb.) a többieknél kényelmesebben várhatják, hogy felszállhassanak a gépükre. A budapesti repülőtéren is van ilyen.

Innen átadnám a szót Szandrának

"Ez az a hely ahol másfél éve még sushit adtak, és jó minőségű ételeket majd később váltottak a "háromszögszendvicsre", hogy aztán 2016-ban előrukkoljanak az alábbival. A valóság minden elképzelésem felülmúlta. A zsemle is másnapos volt."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.