Soron kívüli biztonsági ellenőrzés lesz a ferihegyi reptéren

Terrorizmus
2016 június 30., 11:29
comments 37

A kormány úgy döntött, valamennyi érintett szervezet bevonásával soron kívül biztonsági ellenőrzést hajtanak végre a Liszt Ferenc-repülőtéren – mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, sajtótájékoztatón.

Kontrát Károly Török Zoltán dandártábornokkal, a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság vezetőjével a Légiközlekedés-védelmi Bizottság ülése után tartott sajtótájékoztatót.

Az államtitkár azt mondta, a bizottság soros ülésének napirendjét kiegészítették az isztambuli Atatürk-repülőtéren végrehajtott terrortámadás utáni helyzet elemzésével, és a bizottság megfogalmazta az észrevételeit, javaslatait, hogy az utasok és repülők biztonsága „továbbra is teljes mértékben biztosított legyen”. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.