Felmentették a FIFA elnökét

sport
2016 augusztus 05., 13:26
comments 21

Nem sértette meg Gianni Infantino a FIFA etikai szabályait a nemzetközi futballszövetség által az ügyben összehívott független etikai bizottság szerint. Korábban Infantino néhány repülőútjával kapcsolatban merültek fel kifogások, és az is felmerült, hogy hónapokig nem sikerült aláírni a szerződését.

photo_camera Photo: Patrick Seeger/dpa

Infantino a korrupciós botrányaiba nagy nehezen belebukott svájci Sepp Blattert követte a FIFA élén, a botrány után neki kellett volna a megvesztegethetetlenséget képviselnie a szervezetben, de heteken belül elkezdtek sötét ügyeket emlegetni vele kapcsolatban. A mostani döntéssel azonban tisztázni tudta magát Infantino, így elképzelhető, hogy évtizedek után először nem bűnöző vezeti a nemzetközi futballszövetséget. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.