Táplálkozási tippek Kenderesi Tamástól a bronzérem után: sajtburesz

sport
2016 augusztus 10., 07:06
comments 101

Kenderesi Tamást a 200 méteres pillangó döntőjében csak Michael Phelps és a japán Szakai Maszato tudta megelőzni, így a 19 éves magyar úszó bronzérmes lett. A M4-nek mesélt arról, mit érez most:

„Hát azért elfáradtam, rám férne egy-két sajtburesz most.”

Azt mondta, a többiek nagyon ráfeszültek erre a dologra, de ő megpróbálta élvezni. Bár ő is izgult, de örül annak, hogy ő nem feszült be.

„Fantasztikus volt, nagyon meglepett, hogy összejött egy érem. Az utolsó öt méter már nagyon csípett, azt hiszem, a szívem vitt be”- mondta Kenderesi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.