Nemsokára talán már ribancrendszámmal fogja reklámozni magát az Országos Bírósági Hivatal

belföld
2016 augusztus 15., 10:51
comments 95

Az idei Sziget legszívderítőbb fejleménye, hogy a Harmadik Hatalmi Ág, vagyis az igazságszolgáltatás hazai csúcsszerve lemosható OBH-tetkóval népszerűsíti magát, illetve általában a bíróságokat a részeg hollandok, betépett franciák és trippelő britek körében. Nagyon jó, adekvát ötletnek tűnik!

Az idei év újdonsága az az egyedi, lemosható „tetoválás”, amelyen az Országos Bírósági Hivatal logója látható. Aki a bírósági standon készített „tetoválását” bármely közösségi oldalon megosztja (#szigetbirosag), további ajándékokat kaphat

- írja az OBH weboldala, a birosag.hu.

Ha valaki nem nem ismerné, ez itt az OBH bicepszre termett logója:

Ez meg a leírása:

Na de milyenek lehetnek az ajándékok?

OBH-s kokószelence? OBH-logóval gravírozott vipera? "Üt, mint a Hivatal eljárásrendje"- feliratos baseballütő? Megveszek a kiváncsiságtól!

Az OBH közleménye azt írja, hogy

Idén harmadik alkalommal igyekeznek bírósági fogalmazók és titkárok szórakoztató és izgalmas feladványokon keresztül bemutatni a magyar bírósági rendszert a Sziget Fesztivál hazai és külföldi látogatóinak. A bíróságok augusztus 10-16. között várják az érdeklődőket a Sziget Bíróság standján, a Civil Szigeten felállított sátorban. A vállalkozó kedvűek a bírósági kvíz mellett a börtönszlenggel is megismerkedhetnek, valamint társasjátékkal tesztelhetik általános jogi ismereteiket.

Szóval ki arra jár, töltse már ki a kívzt, aztán fotózza le a nyereményét és küldje el a fotót a szilyl kukac 444.hu címre. Előre is köszönöm!

A tetkós grafikák Botos Tamás munkái.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.