A nap legviccesebb listája: a közmédia összes cikke Orbán Ráhelről

Média
2016 augusztus 31., 11:57
comments 224

Nem szalvétával nyúltak hozzá a rejtélyes, bahreini sztorihoz.

Hanem sehogy.

Az utóbbi években ugyanis máig összesen ez az egy hír jelent meg a hirado.hu-n Orbán Ráhelről:

Legalábbis a kereső csak ezt dobja ki, valójában viszont becsúszott még az MTI-ből az Orbán Ráhel jogi lépéseket tesz az internetre jogsértő módon kikerült képek miatt és a Tiborcz István eladta cégei egy részét című hír is.

A mostani történetről viszont még Orbán Ráhel közleménye sem került ki. Miért is lenne közérdekűbb hír, hogy most akkor az állam nevében tárgyalt-e a bahreini olajügyi miniszterrel, mint az, hogy gyereke született?

photo_camera Fotó: Orbán Viktor / Facebook

Pedig hát eleve érdemes lenne bemutatni az országnak, hogy egy átlagos lány a semmiből 26 éves korára mennyi mindent ért el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.