Ez a magyar lány csak egy átlagos egyetemista volt, aztán gondolt egyet, és elment Svájcba szakácsnak, most pedig már Bahreinben tárgyal olaj- és gázügyekben

életmód
2016 augusztus 30., 14:45
comments 485
photo_camera Ráhel (27)

Ráhel még csak 27 éves, de már több mindent ért el, mint a legtöbb átlagos ember egész életében. Ráhel, aki egy átlagos, sokgyerekes családban nőtt fel, 2013-ban végzett turizmus-vendéglátás szakon egy nem túl rangos egyetemen, a budapesti Corvinuson, ami nem fért be Európa 200 legjobb egyeteme közé sem.

Ám ő nem adta fel.

Még csak 27 éves, de már feminista ikon

Saját erejéből akart boldogulni, így elment Svájcba továbbtanulni, közben természetesen dolgozott, a Kempinski Hotel értékesítésimenedzser-gyakornokaként és a Zsidai Csoport alkalmazottjaként kereste meg a betevőt.

A kitartó munka meghozta a gyümölcsét.

Elképesztő munkabírására és a díjnyertes szakdolgozatára valaki a magyar államnál is felfigyelhetett, mert Ráhel egyre gyorsabban haladt előre a ranglétrán, és 26 éves korára már odáig jutott, hogy Bahreinben tárgyaljon olaj- és gázügyekről a magyar állam képviseletében.

Ráhel tehát 2 évvel a diploma után már energiaügyi szakértőként képviselhette hazáját egy arab királyságban, ezzel a saját példáján keresztül mutatta be, hogy igenis te is bármit elérhetsz, ha elég elhivatott vagy.

A tapasztalatainak köszönhetően ma már óraadó oktató a Corvinus turizmus–vendéglátás szakán, Food Service Management tárgyban.

Köszönjük, Ráhel, ez férfimunka volt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.