Egy sas és egy kígyó tökéletes összjátékkal szívatott meg egy idegesítő családot

ÁLLAT
2016 szeptember 01., 08:03
comments 78

UPDATE 20:03: KAMU AZ EGÉSZ :-(((

Egy melbourne-i azt hitte, a természet külön műsorszámot rendezett nekik a folyóparti virslisütés mellé, mikor a közelükben köröző sas lecsap egy kígyóra. A jelenet azért is meglepő, mert a ragadozó madarakat általában idegesíteni szokták a munka közben rájuk mutogató és idegesítően kiabáló emberek. Nagyjából itt is ezt történt, mert a sas első dolga volt, hogy a virsliző családra dobta a kígyót, hogy húzzanak a területéről. Ráadásul a kígyó sem esett rá a sütőlapra.

Nem kizárt, hogy a sas azon akadt ki, hogy a családfő hangosan lesolymozta.(DailyDot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.