Saját testvére lökte a célba

sport
2016 szeptember 19., 08:43
comments 44

Túl a 1,5 kilométeres úszáson, a 40 kilométeresen kerékpározáson, és a 10 kilométeres futás nagy részén, háromszáz méterrel a cél előtt rogyott meg az első helyen álló Jonathan Brownlee a triatlon világbajnoki sorozat utolsó, mexikói versenyén. Az összetett vb-címre hajtó brit sportolónak nem volt ideje összeesni: saját bátyja, Alistair a hóna alá nyúlt és a célba lökte, másodikként zuhant be.

A drámai befutó 2:44-től:

link Forrás
Az utolsó verseny előtt az összetett pontversenyt vezető spanyol Mola egyperces hátrányban volt, valószínűleg már nem is bízott abban, hogy megnyerheti világbajnokságot. Amikor értesült arról, hogy Jonathan Brownlee összeomlott, iramot váltott, és az ötödik helyen ért célba, amivel megszerezte a világbajnoki címet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.