Voldemortra megint uniós pénzt bíztak

bűnügy
2016 szeptember 28., 08:48
comments 155

Mengyi Rolandot semmi nem fogja vissza, ha uniós pénzről van szó. Hiába kényszerült arra, hogy lemondjon a mentelmi jogáról, miután kiderült, hogy a Voldemort nagyúr néven kis híján kenőpénzzel tetten ért képviselő ellen nyomozás van uniós forrásokkal való visszaélés miatt,

most kilenc taktaközi település uniós forrásokra pályázó konzorciumát irányítja és felügyeli majd,

írja az ATV.

Mengyi nem is tagadja a dolgot, és szerinte nincs semmi ellentmondás: „összefüggés nincsen, Ön bizonyára tudja, hogy van ez a folyamatban levő ügyem, amelyben magam kértem a mentelmi jogom felfüggesztését a nevem tisztázása érdekében, viszont ennek ellenére, vagy éppen ezért a térségben a feladatokat ugyanúgy meg kell oldani.

photo_camera Mengyi Roland.

Taktaszada polgármestere, Filep András pedig úgy látja, hogy Mengyi elég megbízható ember, hiszen „bármikor, bármilyen rendezvényre hívtuk, különféle beruházások átadása, vagy bármilyen ötletek kapcsán, a legtöbbet megfordult képviselő volt annak előtte is, hogy körülötte ez az ügy nem rajzolódott ki.

Mondjuk ez tényleg csak apróság ahhoz képest, hogy Mengyi úgy látja, elég kiosztani néhány bála ruhát és gulyásoztatni párat, és akkor minden rendben lesz. (ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.