Kovács Róbert nyerte meg Európa leghosszabb tereptávfutó-versenyét

sport
2016 szeptember 29., 18:18
comments 41

A Magyar Túrasport és Terepfutó Szövetség arról tájékoztatott, hogy a 612 kilométeres, 11 158 méter szintemelkedésű Goldsteig Ultrarace pénteken rajtolt a németországi Marktredwitzből.

Kovács Róbert – hasonlóan Barta László tavalyi sikeréhez – óriási előnnyel, 151 óra 11 perces teljesítménnyel ért célba csütörtök este Gütenlandban.

A 20 indulónak 192 órás szintidőt határoztak meg, vagyis szombat délig lehet teljesíteni a távot. Kovácson kívül Wehner Géza, Wehner Márton és a mezőny egyetlen női tagjaként Őrsi Anna képviseli a magyar színeket a Goldsteig Ultrarace-n. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.