Kocsis Máté kedvesen felszólította a közös képviselőket, hogy plakátoljanak a józsefvárosi házakban

POLITIKA
2016 szeptember 30., 14:21
comments 107

"A kvótajavaslat minden magyar települést érint, így Brüsszel veszélyes tervéből Józsefváros sem maradna ki"

- kezdi levelét Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere, amit kerületi lakosoknak és a Józsefvárosban dolgozó közös képviselőknek küldött szét a napokban.

Kocsis az ismert orbáni paneleken túl emlékeztet arra, hogy "tavaly nyáron Ön is szembesülhetett azzal, milyen gondokat okozhat az illegális bevándorlók tömeges jelenléte", a nap végén pedig az önkormányzatok szívják meg, ha lesz kötelező kvóta, mert a beözönlő migránsok elviselhetetlen terhet helyeznek majd a kerület oktatási, szociális, egészségügyi és segélyezési rendszerére.

A közös képviselőknek, illetve az ilyen képviselőket kiközvetítő cégeknek postázott levél annyiban eltér a választópolgároknak küldöttektől, hogy a szavazási részvételen túl külön kéréssel zárul.

"Megkérem Önt, hogy a mellékelt plakát Ön által képviselt lakóközösségeihez történő eljuttatásával segítsen, hogy október 2-án minél többen vegyünk részt a népszavazáson!"

Biztos, ami biztos alapon Kocsis a levélhez mellékelte a kifüggesztendő, józsefvárosi design-ra fazonírozott kvótaplakátot is.

Álljunk ki magunkért, ne hagyjuk, hogy mások döntsenek helyettünk! - buzdítja szavazásra híveit Kocsis levele végén.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szívén viseli a népszavazás sikerét: néhány napja maga nyilatkozta: semmi kivetnivalót nem lát abban, ha hivatalok, önkormányzatok illetve kormányzati szervek dolgozói munkaidőben részt vesznek egy egyébként pártérdekeket szolgáló kampányban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.