Elkészült minden idők legröhejesebb kampányvideója

POLITIKA
2016 október 01., 13:20
comments 64

Pont két nappal a kvótanépszavazás előtt, péntek éjjel megjelent 8 arabnak tűnő férfi a szombathelyi éjszakában, a Városháza előtt, hogy azt kántálják, hogy „Allah akbar!” és „Freedom for Syria!” Közben valami koreográfia is kitűnik, és valamiért többen is egy csomót köhögnek.

link Forrás

A nyugat.hu
, mennyi furcsa körülmény áll az elmúlt évek legröhejesebb kampányfogása mögött:
  • A férfiak figyelnek egymásra, hogy mindent rendesen csinálnak-e, és a videó végén levonulnak, ráadásul a lap szerint az épültet mellett várta is őket a kocsi, ami valószínűleg Szombathelyre szállította, majd el is vitte őket.
  • A videó készítője a Frisss.hu hivatalos fotósa, aki a videót valamiért „olvasóként” küldte el a konkurens megyei napilapnak, a vaol.hu-nak.
  • A nyugat.hu úgy tudja, a Városházáról kihívták a rendőröket, a Frisss.hu pedig azt írta – és erről képeket is közölt –, hogy este ott helyszíneltek, de a rendőrség szerint a rendőrök nem helyszíneltek, csak épp járőrözés közben arra jártak.

Vajon mire volt ez jó? :-)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.