Volner: Nagyon fontos, hogy létrejöjjön a "Vona-Orbán csúcs" Magyarországon

politika
2016 október 11., 06:17
comments 129

Az M1 vendége volt kedden reggel Volner János, a Jobbik alelnöke, aki bejelentette, hogy a kormány alaptörvény-módosító előterjesztéséhez a Jobbik olyan javaslatok tesz, amelyek még erősebbé tennék a jogi védelmet. Volner elmondta, hogy a délutánra összehívott ötpárti egyeztetésen fogja ismertetni pártja javaslatait. Arról, hogy Vona Gábor pártelnök személyes találkozót kért Orbán Viktor miniszterelnöktől, elmondta, hogy

"nagyon fontos, hogy létrejöjjön a Vona-Orbán csúcs Magyarországon, mert fontos kérdésekben - mint például a migráció - szeretnének nemzeti együttműködést kezdeményezni."

Vona Gábor, a Jobbik elnöke, frakcióvezetõje az Országgyûlés plenáris ülésén 2016. június 13-án.
photo_camera MTI Fotó: Kovács Tamás

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában jelentette ki, hogy meglepő módon, de egyetértenek kormány alaptörvény-módosító javaslatával. Közölte, a javaslatban szerepel az a gondoltat, amit mindig is vallottak, hogy "kettős felelősségünk van", azaz az emberséges önvédelem megvalósítása is szerepel a módosításban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.