Körbekordonozták a Kossuth teret, komoly beléptetés előzi meg Orbán Viktor beszédét

POLITIKA
2016 október 23., 12:33
comments 230
photo_camera Fotó: Botos Tamás/444

A helyszínen tartózkodó riportereink elmondása szerint a Kossuth tér nagyobbik fele le van kordonozva, egészen a vizesárokig. A középső részre oldalról engedik be az embereket, a képen látható kapun lehet bejutni.

A téren nem csak rengeteg rendőrt, de a számos Fidesz-rendezvényt védő Valton Security biztonsági őreit is látni.

Ahhoz, hogy a térre bejuss, már át kell haladnod egy rakat biztonságin, akik a táskákat is átvizsgálják:

link Forrás

A komolynak tűnő biztonsági ellenőrzést az magyarázhatja, hogy Juhász Péter pár napja fütyülni hívta az embereket Orbán Viktor beszédére, mire a Fidesz lázas telefonos mozgósításba kezdett, a párt kidobóembere, Németh Szilárd pedig büntetőfeljelentéssel fenyegette meg a fütyülőket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.