Addig vetélkedtek egy pasiért a tévében, míg a végén egymással jöttek össze

Média
2016 október 25., 14:40
comments 123

Szép szerelmi történet bonatkozott ki a Bachelor című tévés reality-vetélkedő ausztrál verziójában, bár abból pont  a címszereplő maradt ki. A nálunk Nagy Ő címmel futó műsor lényege, hogy egy rakás nő verseng egy öntelt gúnár kegyeiért, aki minden körben kiejt egyet, hogy a végén összejöjön azzal, aki a legjobban tetszik neki. Vagyis a forgatókönyvíróknak, hiszen ez csak formálisan valóságsó, így a fickó és a végső választottja valójában pont annyira szerelmesek, mint a színházi Júlia és Rómeó.

Épp ezért okozott óriási meglepetést, hogy Ausztráliában igaz szerelem szövődött a műsorban. Csak éppen azok jöttek össze, akik elvileg ellefelek lettek volna. Két versenyző, Megan Marx és Tiffany James. Akik olyan lángoló szövegeket és fotókat posztoltak magukról, hogy hamar nagy netes kedvencekké váltak.

Az idei gúnár Richie, ez a hervasztó alak volt egyébként:

(via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.