Félmeztelenül szelfizett vezetés közben, aztán belerohant egy rendőrautóba

külföld
2016 október 28., 02:52
comments 116

A 19 éves Miranda Rader Texas államban, Bryan városban vezette épp az autóját szerdán este. Ez még nem nagy gond, az viszont igen, hogy vezetés közben még erotikus fotókat is küldözgetett a barátjának Snapchaten keresztül.

Annyira el volt foglalva azzal, hogy félmeztelenül készítsen képet magáról vezetés közben, hogy nem vette észre az előtte álló rendőrautót, és hátulról belerohant.

Miranda Rader (Facebook)
photo_camera Miranda Rader (Facebook)

Szintén nem javítja a lány helyzetét, hogy a rendőrök a 19 éves, elsőéves egyetemista autójában találtak egy bontott üveg bort is.

A rendőrök beszámolója szerint a balesetben Miranda Rader autójának légzsákjai kinyíltak, majd mikor megközelítették az autót, és meglátták a légzsákok mögül előbukkanó lányt, annak ki volt kapcsolva a melltartója, és éppen próbálta felhúzni a blúzát.

Mikor megkérdezték, miért vezetett félmeztelenül, bevallotta, hogy a barátjának akart magáról képet küldeni, míg a pirosnál várakozott.

A balesetben ugyan senki nem sérült meg, de a lányt ittas vezetés gyanújával letartóztatták, majd 2000 dolláros óvadékért szabadlábra helyezték. Így várja a tárgyalást. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.