Az Európai Bizottság idén 2,1, jövőre 2,6 százalékos növekedésre számít Magyarországon

érdekes adat
2016 november 09., 11:24
comments 19

Pierre Moscovici, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyi biztosa közölte: a következő 2 év várhatóan nehéz időszaka alatt szerény növekedés lehet az EU-ban. A bizottság minden EU-tagállamban (eltérő intenzitású) növekedést vár 2017-ben, az euróövezet 1,5 százalékos, az EU 1,6 százalékos növekedését. 2018-ban továbbra is a lakossági fogyasztás jelenti majd a növekedés fő mozgatórugóját. A foglalkoztatási szint várható további növekedése és a bérszínvonal enyhe emelkedése ugyancsak élénkíti majd a fogyasztást – közölte. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.