Juhász Péter vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Rogán Antal és a testvére, Rogán Valéria ellen

politika
2016 november 28., 10:36
comments 162

Az Együtt politikusa a Facebookon közölte, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Rogán Antallal szemben, és ezzel párhuzamosan kikéri a miniszter testvére, Rogán Valéria, Szakonyfalu fideszes polgármesterének vagyonnyilatkozatát is.

Rogán Valéria (középen) Szakonyfaluban a Fénykereszt szentelési évfordulóján 2012.09.24-én. (Fotó: senik.hu)
photo_camera Rogán Valéria (középen) Szakonyfaluban a Fénykereszt szentelési évfordulóján 2012.09.24-én. (Fotó: senik.hu)

Juhász Péter azt írja, azt akarja megtudni, „mibű telik nekik több tízmilliós felújításra a 260 négyzetméteres nyaralójukban”, mivel Rogán korábbi vagyonnyilatkozataiból kiderül, hogy erre nem telik a hivatalosan keresett jövedelméből. „Azok alapján ugyanis nem vette fel hitelt se a felújításra, nem is keresett több pénzt, és megtakarítása sem volt, amiből fizethette volna” – írja Juhász, megemlítve „a 10 milliós medencét, az 5 milliós légkondit és a többit, amibe a nyaraló felújítása került”.

Fotó: Átlátszó.hu
photo_camera Két hete az Átlátszó mutatta be, hogy drónfelvételek alapján komoly felújítások zajlottak a testvérpár balatonlellei nyaralójában

A Rogán Antal vezetése alatt álló Miniszterelnöki Kabinetiroda magánügynek tekinti azt, hogy Rogán Antal rendszeresen többet költ, mint amennyit keres.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.